3 Ekim 2007 Çarşamba

JÖLELİ MEYVELİ İRMİK TATLISI... ve MİNİŞ:))))


Minişte bu pastanın tadını çok beğendi görüntüdende belli oluyor:)))
Cumartesi günü arkadaşım aradı akşama bize gelmek istediklerini söyledi bende tabiî ki gelebilirsiniz dedim ve ne yapsam acaba diye düşündüm. Çünkü yaz akşamlarında öyle ağır pastalar yenmiyor. Sütlü irmik güzel olur onu biraz pasta havasına sokayım dedim biraz değiştirdim oldukça hoş oldu çokta basit
MALZEMELER
1 kg süt
6 yemek kaşığı irmik
10 yemek kaşığı şeker
Beraber pişirelim tepsinin altına önce eti burçak bisküvi dizelim, üzerine sütlü irmiği dökelim ılıması için bırakalım. Üzerine şeftali ve üzümleri yerleştirelim meyvelerin üzerinede tart jölesini hazırlayıp dökelim ve soğuması için dolaba kaldıralım daha sonra dilimleyerek servis yapabiliriz. AFİYET BAL ŞEKER olsun....

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...