7 Mart 2009 Cumartesi

ÖĞRETMEN İÇİN DOĞUM GÜNÜ PASTASI(Öğrencilerinden)

Bugün geçtiğimiz günlerdeki deprem paniğinden bahsetmek istiyorum..
Perşembe günü sabah çocukları okullarını gönderdik, saat 10-30 gibi bir telefon oğlum "anne ben hacıannemlerdeyim beni al okulda deprem tatbikatı yaptık okul tatil oldu" hadi gittim aldım.
Biraz oturup kahvaltı yaptık ,o arada çeşitli senaryolar üretilmiş bir çok telefon üstüne telefon yağmaya başladı.
Yok efendim saat 1 de deprem olacakmış okullar ondan tatil edilmiş, herkese haber verin demişler deprem olacak ona göre güvenli evi olmayanlar dışarı çıksın. Amanın aman böyle bir zamanda ne çok film üretiliyormuş gördük her ağızdan değişik bişey çıkıyor. Derken yerel televizyonda Vali beyimiz konuşma yapmaya başlamış, Denizliye dışarıdan gelen uzmanlar sabah itibariyle değişik kırılmalar görmüş ve belki büyük bir deprem olabilir diyerek okulları hemen tatil etmişler çocuklara deprem tatbikatı yapılıyor demişler. Pamukkale üniversitesi deprem bilimcileride yok öyle bi değişiklik demişler, bak işte herzaman üzerinde çalışanlar daha iyi bilmişler, Denizli halkı iki gün boyunca büyük bir panik yaşadı gece dışarıda kalanlar bile olmuş.
İşte bu olaylar olurkende ablamın kızı Zülal için cuma gününe öğretmenlerinin doğum günü sebebiyle bir pasta yapmam gerekiyordu ama şimdi cuma günü okul tatil olurmu olmazmı? deprem olurmu olmazı? diye terddütten pastayı perşembe akşamından hazırlayamadım Cuma günü sabahtan pastayı yaptım öğleyin ablam okula yetiştirdi ve çocuklar öğretmenlerine sürpriz bir doğumgünü yaptılar.
Bendende Öğretmen beye nice mutlu ve başarılı yıllar dilerim.
İşte benden iki günlük haberler ama bu söylentilerden en çok korkan tabiiki çocuklar oldu Depremin olacağını önceden kim bilebiliyor acaba bu işin uzmanı Japonların bile daha bu kadar ileri görüşleri yokken biz Denizli olarak onları alt etmişisiz sanırım demiştim ama olmadı şimdilik bilemediler. Zaten iki günde 70 e yakın küçük sallantılar olmuş inşallah küçük küçük sallanarak atlatırız diyorum...
Bugün böyle bir yazıyla sizlere merhaba dedim tarifler önümüzdeki günlerde:)
Hepinize iyi bir haftasonu diliyorum hoşçakalın...

4 yorum:

NİLBUTİK PASTA dedi ki...

canım ALLAH korusun deprem felaketini bir daha yaşamak mı.amaaan
ama sizin ki depremdende fena 2 gün kabus gibi geçmiştir.büyük geçmişlerolsun canım
pasta da süper ellerine emeğine sağlık
güzel bir haftasonu geçirmen dileğiyle sevgilerimle

neslihan erzincan özgür dedi ki...

Melekciğim haberlerden dinledim ben de,aslında böyle bir paniğe yol açmadan yapsalardı keşke duyuruları.

pastan şahane olmuş.ellerine sağlık.sevgilerimle...

sibellebutikpasta dedi ki...

Aman Meleğim Allah korusun, korkutmuşlar hepinizi...Öğretmen bey için ne şanslı bi durum hem ona süpriz yapacak kadar çok seven öğrencileri var, hem de pastası Melek tarafından yapılmış, ooh çifte lezzet:-)) eline sağlık canım

Tijen dedi ki...

Becerikli kadınsın vesselam! Ellerine sağlık Melek'ciğim.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...