MALZEMELER…
1 kg barbunya
1 adet orta boy soğan
6 adet büyük boy domates
1 adet havuç
2-3 diş sarımsak
Zeytinyağı, tuz, 4 adet kesme şeker, su
Soğan yağda kavrulur küp doğranan havuçlarda kavrulur. İçine yıkanan ve bir taşım haşlanan barbunyalar üzerine doğranan domatesler ince kıyılan sarımsaklar tuz şeker su gerektiği kadar su ilave ederek önce açık ateşte kaynadıktan sonrada kısık ateşte pişirilir. AFİYET OLSUN…
1 kg barbunya
1 adet orta boy soğan
6 adet büyük boy domates
1 adet havuç
2-3 diş sarımsak
Zeytinyağı, tuz, 4 adet kesme şeker, su
Soğan yağda kavrulur küp doğranan havuçlarda kavrulur. İçine yıkanan ve bir taşım haşlanan barbunyalar üzerine doğranan domatesler ince kıyılan sarımsaklar tuz şeker su gerektiği kadar su ilave ederek önce açık ateşte kaynadıktan sonrada kısık ateşte pişirilir. AFİYET OLSUN…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder