19 Ekim 2007 Cuma

BEBEK CEKETİ VE YELEĞİ...

Bugün biraz el işlerimi şöyle bi sereyim dedim:) ve resimlerimin arasından bunları buldum çıkardım. Ramzanda çok yemek tarifi verdik birazda el işi yapalım çok boş durduk artık :)
Bu yelekleri ben geçtiğimiz aylarda bir tanıdığımıza sipariş olarak örmüştüm blogada koyarım diye resimlerini çektim ama üstünden baya bi zaman geçmiş, unutmuşum, resimlere bakarken gördümde aklıma geldi merakı olanlara belki bi fikir olur diye düşündüm.






20 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

canım benim meleğim benim blogcudayım ben..sen galiba blogspota uğrayıp cboxa yazıyorsun birde benim blogcuya bak..orda giriş olmassa blospota yazıyorum ben..canımın içi acaba dedim melek benim evlilikyıldönümümü görmüşmüdür yoksa cboxa yazıp gitmişmidir..
birde maşallah subhanallah bu mamalar bu örgüler senin gibi beceriksizim diyen birinde varsa becerikliyim diyen napar acaba..meleğim benim kontrol panelimi var ne var orda bak hele YERLEŞİM tıkla bak orda YENİ SAYFA ÖĞESİ EKLE VAR..tıkla orda bloguna jawa bilmem ne ekle diye bir buton var ona tıkla açılan pencereye BAŞIK YAZ MESELA ZİYARETÇİM veya MESAJ PANOM gibi sonrada o herhangi bir kodu diğer pencereye yapıştır..sonrada kayıt et de çık ordan birde yeni sayfa öğesi eklenin orda var değişiklikleri kayıt et onada tıkla..şimdi blogu görüntüle de bakalım..
meleğim tam kalkıyordum eşim yolda geliyor yoktu buralarda..bende çay içiyordum çocukların ikisi başımda..daha çamaşır halledicem eşime mamalar hazırlıycam:)))))olmassa msndende görüşürüz hadi öptüm bayyy...beceriklim benim..

Adsız dedi ki...

CANIM ARKADAŞIM,
Ne kadar şeker olmuşlar,
Benide heveslendirdin beyaz hırkaya
bayıldım,Bende örmek istiyorum:)
Ellerine sağlık,Canım Benim..
Sevgilerimi Gönderiyormm..

birten dedi ki...

ayy ne tatli negüzel,keske benimde böyle bir marifetim olsa..ama hicmi hic elimden gelmez hem cabuk sikilirim..ama böyle görünce bayildim ya,cok güzelll...böyle el becerisi olanlarada sabirlarinada hayrani...eline saglik...ben düz cizgi bile cizemeyecek kadar beceriksizim:((

IŞILCA TATLAR dedi ki...

Melekciğim merhaba, bloğuma bıraktığın yorum üzerine senin bloğunu buldum. Sen de yenisin. Hayırlı olsun, bol tariflerle dolsun diyorum. Akşama o pastanın hikayesini yazacağım. Çünkü şimdi Pasta Malzemeleri Com. mağazasının açılışına gidiyorum. Marsmallow lar harika ellerine sağlık.
Sevgilerimle,

Adsız dedi ki...

merhabalar.sizi nurayın bloğunda gördüm bir bakayım dedim bir de ne göreyim birbirinden güzel elişleri.hepsi de çok güzeller.elinize sağlık.sevgiler..

Serap'la turuncu lezzetler dedi ki...

slm canım
melekciğim bunlar süper olmuş bayıldım canım emeğine, sağlık çok öpüyorum sevgiler

TWIGY dedi ki...

Merhaba Melek Hnm ,
Sayafama ziyaretiniz için çok teşekkür ediyorum ...Ne güzel şeyler yapmışınız bayıldım ellerinize sağlık .. Her zaman ziyaretçinizim bundan sonra linklere eklicem sizi sizde beni eklerseniz sevinirim . Mikili olana bayıldım , bademli olan beyazda güzel yakadan başlanıyor galiba bende yapmak istiyorum yakın bir fotosu varmı acaba ?
SEVGİLERİMLE

dünden bugüne dedi ki...

SELAM BU ÖRGÜLER ÇOK GÜZELLER ELLERİNİZE SAĞLIK SAHİPLERİDE GÜLE GÜLE GİYER İNŞALLAH

Baharcicegi dedi ki...

Mutfakta oldugun gibi el islerindede cok beceriklisin cok sirin olmuslar emegine saglik canim

Ayşe'nin Mutfağı dedi ki...

merhaba mickey mause lı kazak ve hırka harika olmuş ellerine sağlık örürknmi desen koydun çok güzel olmuş

meleginmarifetleri dedi ki...

evet ayşe örerken koydum deseni kaneviçe işler gibi bakarak ördüm sevgiler hoşçakal

Bizim Evin Mutfağı-Aysel dedi ki...

Merhabalar.
Ne güzel şeyler var burda ellerinize sağlık. Sevgiyle...
http://sicakpaylasimlar.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

Hamarat arkadaşım örgülere bayıldım hediyelik için güzel bir fikir vermişsin
Ellerine sağlık
Eliminemeği

serinmavi dedi ki...

Çok cici olmuş hepside,eline sağlık canım....Sevgiler.....

Adsız dedi ki...

MELEKCİM ÇOK HAMARATSIN MAŞALLAH.KAZAKLARA BAYILDIM.NE GÜZEL ÖRMÜŞSÜN.ELLERİNE SAĞLIK.AMA BENİM AKLIM ŞU ALTTAKİ ŞEKERLERDE KALDI.Bİ CESARET GELDİ.BENDE DENEMEK İSTİYORUM.ÖPTÜM CANIM.

Adsız dedi ki...

melekcigim,sana ugramamk degilde turkiyeye donmeme 15 gun kaldi,pek bilgisayarla ilgilenemeiyorum,farkindasindir sende.
orgulere bayildim hele ortadaki cok guzel.artik bebek bekelrsem birgun bende siparis veririm::)))

meleginmarifetleri dedi ki...

demek türkiyeye dönüyorsun senin adına sevindim canım artık buradan görüşürüz
bebek beklediğinde haberim olsun hoşçakal

Кâşiƒ dedi ki...

Çok çok güzel olmuşlar , hem mutfak hemde el işlerinde çok başarılısınız ; 10 parmak 10 marifet masallah ...
Yeni yazılarınızı ilgi ile beklemekteyiz ...

Adsız dedi ki...

iyi günler melek hanım ben bu mikimouse lı ceketi çok beğendim.acaba bana yapabilirmisiniz?mail atarsanız çok sevinirim.demirdelen_d@hotmail.com

hatice

Adsız dedi ki...

yaptıgınız orguler cok hos ayrıca pısıyee bayıldımmm bende hayvan delısıyımm canlarım benım özellikle kedıler benımde vardı kucuk oglum ama ne yazıkkı aramızda degıl artık 22 yasında unv mezunuyum bu krızde ıs bulamadım kendımı orgulere verdım benımde cok hos modellerım var sızınkıler kadar olmasada ellerınıze saglık

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...