25 Mayıs 2009 Pazartesi

ASTROLOĞUNUZ DEPRESYONDAYSA BÖYLE YAZAR:))

Hepinize iyi bir hafta diliyorum..

Hafta sonunda oğlumun okulundan 5. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte kapadokya gezisindeydik. Çok güzel bir gezi oldu, çocuklarla birlikte gezdik eğlendik sağsalim evimize döndük..

Bu hafta burç yorumlarını ben yapayım diye düşündüm:) bana mail olarak gelen bunalımlı astroloğun burç yorumlarını sizlerele de paylaşmak istedim, benim çok hoşuma gitti:) bakalım sizde beğenecekmisiniz????
Koç



Ego tatminine en çok ihtiyaç duyan burç işte. Bay ukala,
ya da bayan buz. En önde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Yatakta, aşkta, işte, güçte en bencil burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay
kolay da beğenmez. Asla af dilemez. Onlara kalsa dünyada herkes aptal, bi kendisi akıllı! Millete öğütler verir, ukalalık taslar. Önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin!
Boğa

Hımbıl şey n'olcak. Kafası her şeye kolay kolay basmaz. Ağırkanlıdır. Biraz da mankafadır. Harekete geçmesi için arkasından hep birilerinin itmesi gerekir. Bir söyleneni bir kerede asla anlayamaz, 10 kere tekrarlamak gerekir.

İkizler

Uzak durmakta fayda var. İkiyüzlü, riyakar, yalancı. Çenesi de öyle düşüktür ki, esir aldı mı, yanarsın. Ayrıca çoğu şizofrenin de ikizler burcundan çıktığı söyleniyor, bilemicem artık…
Yengeç

Yengeçler sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışan, son derece yapmacık tiplerdir. Ama biz bu sahte şirinlik numaralarını yemeyiz. Tembeldir, bi iş yapıcam diye aklı çıkar. Saftır da biraz. Sahtedir ve kolay kandırılır, yani salak. Bu arada akıl hastanelerindekilerin yüzde 90'ının yengeç burcu olduğu söyleniyor, yengeçler haberiniz ola!
Aslan


Evet küçük aslancık, sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, ohoooo millet senle ne dalga geçiyo, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemeyen, kendini beğenmiş zavallı aslan parçası, sen en iyisi kendini bir odaya kapat ve hayatının geri kalanını aynada oranı buranı seyrederek geçir bakalım....
Başak

Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntı. Bir de titizdir ki, yarar insanı. Hastalıktan ödü patlar. Düzenli, tertipli olacak diye rahat batar. Ama onun her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete cinnet geçirmektedir aynı zamanda. Dili de acayip sivridir. Soğuk, ruhsuz tipin tekidir.

Terazi

Çok pis sanatçı ruhludur. O nedenle de apayrı saçma salak bi boyutta yaşar. Böyle aklı bir karış havada gezen adamın iş bulması da pek muhtemel değil, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezer. Güzel olacağım diye kendini yırtar. Bir haltı beceremez. Aklı bi karış havadadır. Dengesizin tekidir.
Akrep


Adı üstünde, akrep gibi sokar adamı. İçten pazarlıklı, kıskanç, ahlak anlayışı sıfır! Kıskançlık krizlerine girer. Aşkta, yatakta, işte, ilişkilerde hayvansıdır. Duygusuzun tekidir. Çoğu akrep eninde sonunda korkunç bir cinayete kurban gittiği de duyulmuştur.
Yay

Her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tiptir.
Yeteneksizliğini de başka türlü örtemez. Şahsiyetsizdir. İşsiz güçsüz insanlar bu burçtan çıkar. Aptal da denilebilir. İşi gücü aylak aylak gezmektir. Çoğu Yay burcu zaten alkoliktir. Zaten seni adam yerine koyup bu kadar yazanda kabahat...

Oğlak

En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir. Aşırı maddiyatçıdır. Cimridir. Tutucudur ve risk almaktan kaçar. Böyle biri dünyada ne diye yer işgal eder ki! Şöyle bir etrafa bakınca, hangi kayda değer insanın oğlak burcundan çıktığı görülmüş ki?

Kova

Güya çok atak biridir, bir şeyi elde etmek için her türlü yalanı söyler, ama yalanı bile beceremez. Menfaatçilerin menfaatçisidir. Kendini beğenmiştir. İnsanların arkasından çok konuşur. Dedikoducudur. Çıkarı için yapmayacağı şey yoktur. Ne diye sinirleniyosun ki? Doğruları söyleyince kabahat oluyo di mi?!

Balık

Balık işte, adı üstünde, eşittir alık. Salaaaan tekidir, vur kafasına, al ekmeğini ağzından.
Maaşallah hayalgücü pek gelişmiştir. Sürekli FBI'dan ya da CIA'den birilerinin peşinde olduğunu düşüne düşüne kafayı yeme raddesine gelen balık çoktur. Söyleyecek pek bişi yok.
Çünkü cibiliyetsiz ve en zeka yoksunu burç balıktır.

11 yorum:

Feyza Fidan dedi ki...

Melekcim harikaydı valla, bayıldım :))))
Öpüyorum seni...

Esra'nın Mutfağı dedi ki...

Ay hepsini kötülemiş yaaa:))Bana da baya yüklenmiş ben boğayım:)
Komikmiş sevdim.

Pembe Tatlar dedi ki...

Valahi harikaydı...
Ben teraziyim.....
Çok güldül allah senide güldürsün:)))

bir dilim bir tutam dedi ki...

Süperdi.....zevkle okudum.Selamlar

iffetin günlüğü dedi ki...

güle güle bi hal oldum. yay burcuyum.vahim yani durum:)))selamlar.

zuhal aysu dedi ki...

ewt bu maili bana yükselin öğretmeni atmıştı,benimde çok hoşuma gitti :)))çok güzelll

Disalce dedi ki...

he he ben bu burçlardan değilim:)benim burcum güneş,ay,yılan falan....kabul etmedim bu burçları:)

yazanda çok yüklenmiş yaa..burcumu hiiiç söylemeyim....yerin dibine sokmuş zaten:)

güzeldi..paylaşımın için teşekkürler canım..

Yaren dedi ki...

Cok komik:)))Ilk okuyunca sasirdim ama hosuma gitti. Meger ben neymisimde haberim yokmus dedim:))),paylasimin icin tesekürler Melekcim.Ayrica senin stilinden pasta yaptim ilk denemem olarak .Ziyaret edip fikrini bildirirsen sevinirim.Sevgiyle kal:)

aslı varmış, aslı yokmuş dedi ki...

Ben de depresyona girmek istiyorummmm ...Düşünsene içini dök otur sonrada depresyondayım de ohhhh....Giricem işte:))) Çok eğlendim.Güzeldi.sevgiler...

anneminkizıyim dedi ki...

Merhabalar, aman canim astroloji depresyona girmeden yazsin birdaha yoksa ben bunlari okurken depresyona girecegim, aa ben bu muyum diye, cik cik olmaz bu kadar, sevgilerimle....

peynir hösmelimi dedi ki...

ayy aslan burcu icin yazilanlar hic hosuma gitmedi:))
Hicde öyle degil bikere:))
Sevgilerle.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...