merhaba melek hanım sitenizin takipçisiyim hergün mutlaka girip biraz dolanıyorum arada tariflerinizide deniyorum dün akşam peynirli kıyır poğaçanızı denedim çok güzel oldu benim size bir sorum olacak ben de dışarıya nacizane eve katkı olsun diye pasta ve reçel yapıyorum benim kremam pastacı kreması yaptığım gün çok güzel oluyor ama ertesi gün pastamı kendini salıyorryoksa kremamı kendini topluyor kremada çatlamalar oluyor ve üzeri kabuk bağlıyor kremayı güzelce soğutuyorum çırmadan önce hatta akşamdan yapıyorum ertesi güne soğusun diye sizce ne yapabilirim bazen sabah erken gitmesi gerektiği için akşamdan yapmam gerekiyor pastayı yardımcı olursanız sevinirim siz nasıl krema kullanıyorsunuz acaba
3 yorum:
Bu pasta ve renkleri tam yatarken neşemi yerine getirdi. Asil takımın asil taraftarı Murat'a nice sağlıklı, şanslı yıllar diliyorum. :))
merhaba melek hanım sitenizin takipçisiyim hergün mutlaka girip biraz dolanıyorum arada tariflerinizide deniyorum dün akşam peynirli kıyır poğaçanızı denedim çok güzel oldu benim size bir sorum olacak ben de dışarıya nacizane eve katkı olsun diye pasta ve reçel yapıyorum benim kremam pastacı kreması yaptığım gün çok güzel oluyor ama ertesi gün pastamı kendini salıyorryoksa kremamı kendini topluyor kremada çatlamalar oluyor ve üzeri kabuk bağlıyor kremayı güzelce soğutuyorum çırmadan önce hatta akşamdan yapıyorum ertesi güne soğusun diye sizce ne yapabilirim bazen sabah erken gitmesi gerektiği için akşamdan yapmam gerekiyor pastayı yardımcı olursanız sevinirim siz nasıl krema kullanıyorsunuz acaba
Ben üst süslemede kremşanti kullanıyorum..
Her tür kremada da dolapta açık bekleyince çatlamalar oluyor üzerini kapatmanızı öneririm.. Kolay gelsin..
Yorum Gönder