tag:blogger.com,1999:blog-8555580836224790561.post4481290617975868852..comments2024-02-21T21:44:38.141+03:00Comments on .meleginmarifetleri: SARMA KADAYIF...meleginmarifetlerihttp://www.blogger.com/profile/10097424335517368379noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-8555580836224790561.post-83256296218358627742009-02-21T21:51:00.000+02:002009-02-21T21:51:00.000+02:00o kadar tarif veren siteye baktim, bir tane dogru ...o kadar tarif veren siteye baktim, bir tane dogru durust Ekmek kadayfi ekmeginin (tatlisinin degil)yani hamurunun nasil yapilldigini dogru durust anlatabilen , yada bilen birisine rastlamadim.siz biliyormusunuz acaba.bir sitede tarif var ona gore yaptim . ayarli firinda ayarlarina gore hamurunu pisirdim ama , tatli sini dokup tepside isitmaya baslayinca dagiliyor.dilimleme imkani kalmiyor.mayasimi az oluyor yada cok oluyor yada nedir bu dagilmanin sebebi siz biliyormusunuz acaba.bana yazabilirmisiniz. <BR/> Burda hazir ekmek kadayfi (ekmegi) satilmiyor.bende hazir almak istemiyorum tatlisini 18 yildir kendim yaparim.ama hep hazir ekmek kadafi ekmegi alip yapardim ama burda yooook.<BR/> Ben New Jersey deyim .bir ay oldu geleli ve bir yil daha Turkiye ye donmeyecegim. Lutfen bir care ....!<BR/> Saygilarimla, Ummugulsum,<BR/> e mail im= ukkaradavut@mynet.com.Anonymousnoreply@blogger.com